Е КИП КОМЕРС

Е КИП КОМЕРС

кв. Младост 133 4 88
Варна,
България
27.8879648
43.2323512
UserLikes
Име: Е КИП КОМЕРС
Адрес: Варна, кв. Младост 133 4 88
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.e-kip.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Енергетика
Дейност:

Цялостно обслужване в областта на енергетиката и промишлеността.

Ключови думи: е кип, комерс оод, качествено, ефективно, проектиране

Партньори


Е КИП КОМЕРС - Партньори - 2R ЕТ Руси Русев
2R ЕТ Руси Русев
Фирмата се занимава с производство, внос и търговия на осветителни тела, консумативи и кабели и е на пазара от 1995г. Произведената продукция отговарят на БДС и фирма 2R дава гаранции от 1 до 5 години са различните продукти.

Централата и производствената база на фирмата се намира в Пловдив.
Е КИП КОМЕРС - Партньори - Електроконсулт-ЙК Варна
Електроконсулт-ЙК Варна
Електроконсулт-ЙК ЕООДсе занимава с консултации, проучване и проектиране на електрически уредби и инсталации до 400kV. От 2002 година фирмата упражнява и надзор.

Първоначално фирмата е основана като Електроконсулт ООД през 1997г. и през 2005г. се преобразува в Електроконсулт-ЙК ЕООД, регистрирана по ДДС.

През годините фирмата е работила по над 400 проекта от всякакъв характер - къщи, жилищни сгради и комплекси, хотели, индустриални предприятия, електропроводи, кабелни реконструкции, улично осветление и др.

Нашето мото е качество и прецизност! Постигаме го с професионализъм, дългогодишен опит, отговорно отношение и тясно сътрудничество с партньорите ни. Стараем се да представяме максимално детайлно информацията върху чертежите, като същевременно се запази тяхната четаемост. За тази цел използваме и цветно кодиране на нашите символите и означения.
Е КИП КОМЕРС - Партньори - ELMARK
ELMARK
ELMARK е запазена търговска марка на ELMARK GROUP INDUSTRIES, USA.

Фирмата произвежда автоматични прекъсвачи, контактори, дефектно-токови защити, апарати за управление и защита на електродвигатели, елементи за управление, сигнализация и контрол, промишлени съединения, пакетни прекъсвачи, високомощни предпазители, кабелни накрайници и консумативи, кутии и метални шкафове за разпределителни табла, електрически ключове и контакти, удължители и макари.

Всички продукти са в съответствие с европейските норми и стандарти за качество.
Е КИП КОМЕРС - Партньори - E.ON България Мрежи АД
E.ON България Мрежи АД
В началото на 2005 г. Е.ОН България ЕАД стана собственик на 67% от Електроразпределение - Варна АД и Електроразпределение - Горна Оряховица АД. През януари 2006 г. компанията преотстъпи 8 % от дяловете си в електроразпределителните дружества (ЕРД) на Европейска банка за възстановяване и развитие, запазвайки мажоритарен дял.

С цел подобряване качеството на електрозахранване и ефективността на обслужване на клиентите, Е.ОН България развива своята дейност в девет области с обособени регионални центрове и постоянно развива услугите, които предлага на своите клиенти, в стремежа си да им предостави обслужване на европейско ниво.

Въз основа на своя международен опит, съчетан с компетентност на местно ниво, Е.ОН България си поставя за цел да се превърне във водещата българска електроразпределителна компания.





 

Открийте ни в Google+